ouă

Ouăle și sănătatea

Dec
11

Ouăle sunt o parte importantă a dietei umane datorită conținutului ridicat de proteine și alte substanțe nutritive. În ultimele decenii, evaluarea ouălor ca parte a dietei umane a fost dominată de dezbaterile privind conținutul de colesterol. Valoarea nutritivă a unui produs alimentar este însă un concept complicat deoarece nu poate fi bazat doar pe descrierea compoziției produsului în sine. O substanță cu rol nutritiv este parte componentă a unui produs alimentar, cu efecte nutriționale și fiziologice (Seuss-Baum et al., 2011).

Posted By Ana-Maria Covașă read more

27.02.2012 - Criza „Oualor de Consum”

May
22
Tabel „Criza Oualor de Consum”

 
COMUNICAT DE PRESĂ
- 27 februarie 2012 - 
 
„CRIZA OUĂLOR DE CONSUM”
 
Uniunea Crescătorilor de Păsări din România informează opinia publică despre evoluţia pieţii ouălor în primele patru luni ale anului 2012 comparativ cu aceiaşi perioadă a anului 2011.
 
În tabelul de mai sus (click download pdf) găsiţi principalele elemente de piaţă şi explicaţii cu privire la acestea:
 

Posted By Admin read more

Situatii Statistice Comparative 1999-2011

May
22

 
Situatii Statistice Comparative 1999-2011
(click aici ptr pdf)
 
a) Situaţia comparativă a producţiei, exportului, importului şi consumului de carne de pasăre
b) Situaţia comparativă a producţiei, exportului, importului şi consumului la ouă consum
c) Consum carne de pasăre şi ouă pe locuitor, din producţie internă

 
 

Posted By Admin read more
Subscribe to RSS - ouă