Ilie Van

Îmbogățirea ouălor cu nutrienți benefici alimentației umane

Dec
10

Conceptul de aliment funcțional se referă la un produs alimentar care va „avea în plus față de impactul nutritiv de bază și efecte benefice asupra uneia sau mai multor funcții ale organismului uman, îmbunătățind condiția generală, implicit cea fizică, și scăzând riscul de evoluție a unor afecțiuni” (Siro et al., 2008).
 
Introdus pentru prima dată de Japonia, în 1980, conceptul de aliment funcţional este aplicat în alimentația tradițională din multe țări din Asia.

Posted By Ilie Van read more

27.02.2012 - Criza „Oualor de Consum”

May
22
Tabel „Criza Oualor de Consum”

 
COMUNICAT DE PRESĂ
- 27 februarie 2012 - 
 
„CRIZA OUĂLOR DE CONSUM”
 
Uniunea Crescătorilor de Păsări din România informează opinia publică despre evoluţia pieţii ouălor în primele patru luni ale anului 2012 comparativ cu aceiaşi perioadă a anului 2011.
 
În tabelul de mai sus (click download pdf) găsiţi principalele elemente de piaţă şi explicaţii cu privire la acestea:
 

Posted By Admin read more
Subscribe to RSS - Ilie Van